Smutskastning sysslar "de som inte själva kan" medKonstigt är det väl med all denna så kallade smutskastning som existerar överallt, inte bara inom innebandysammanhang utan också inom nästan all idrotter.
I ”vanliga livet” verkar det också bli vanligare och vanligare som man hellre ”pratar skit” om någon än accepterar eller till och med hyllar någon när denne gör något bra.
LITE KONSTIGT egentligen, eller?

Har fått erfara att inom innebandyn så har denna ”smutskastningsdel” blivit större och större, och kan man trycka ner någon, skapa osanningar eller bara förnedra så verkar det till och med som folk lägger ner mer tid på detta än att på att själv försöka växa med sin egen idrott.
KONSTIGT!

Fast tror samtidigt att ”smutskastningen” egentligen beror på en enda sak:
AVUNDSJUKA

De personer som sitter hela dagarna och skapar olika rykten som sprids, eller som faktiskt orkar lägga ner denna tid på att skapa saker som trycker ner andra, måste vara ganska små i sig själva.
Tror faktiskt inte, om de går till sig själva, att de lyckats speciellt mycket med något i livet, inte mycket de kan vara stolta över i alla fall. 
De har så lite att falla tillbaka på själva att de faktiskt måste "kasta skit" på någon annan, detta för att glömma sina egna misslyckanden, vilka ofta är ganska många.
UNDRA VAD MAN VINNER PÅ DETTA I LÄNGDEN?


Tänk om alla dessa "smutskastare" skulle lägga lika mycket krut på att koncentrera sig, hårdjobba eller utveckla sig som man nyttjar energi på att ”sprida sin dynga”, ja då hade förmodligen dessa personer lyckats rätt bra i livet de också, och de hade sluppit att vara de faktiskt väldigt misslyckade personer de egentligen är, VISST STÄMMER DET?
Fast tyvärr är de personer som sysslar med denna spridning så inne i det som de gör att de faktiskt totalt missar att försöka ta ett steg framåt, i stället ligger fokusen på att försöka trycka ner någon och hellre vara kvar på den nivå man är på.
VILKET TÄNK, SNACKA OM TOTAL AVSAKNAD UTAV EGEN UTVECKLING!


Lycka ligger alltså hellre i att lägga energi på att trycka ner någon eller se någon annan misslyckas

mer än att

Glädjas åt att man själv lyckats genomföra något bra

K O N S T I G T ?

 

Eller är det inte så här egentligen:

DE SOM HELLRE TRYCKER NER ANDRA OCH SOM FÖRÖKER SMUTSKASTA ANDRA är både YNKLIGA och förmodligen VÄLDIGT AVUNDJUKA på de som de personer de trycker ner egentligen gör.
Tror faktiskt att de som smutskastar egentligen vet att de aldrig skulle kunna, eller kan, lyckas med det som ”smutskastoffret” egentligen redan har gjort eller strävar emot. 
I detta skede är det alltså lättare då att trycka ner än atts e till sin egen kapacitet. 


Med andra ord
= Smutskastaren är redan en så kallad ”född förlorare”, och har nog någonstans där inne faktiskt också redan konstaterat detta själv.
Denne person mår nog inte så speciellt bra egentligen heller, och kommer förmodligen få ett ganska tragiskt liv när han/hon blir äldre.


TROR ATT SÅDANT ALLTID SLÅR TILLBAKA PÅ NÅGOT SÄTT, FÖRR ELLER SENARE!Under veckan som gick fick jag själv erfara en rejäl smutskastningsdel, detta då jag ”hängdes ut” på internet med både förnamn, efternamn, bostadsort, arbetsplats med mera, något som såklart inte kändes speciellt bra.
Någon hade gjort sig lustig över mitt namn och mitt jobb och i detta skapat en egen smutskastningsdel.
Något som verkade uppdagas ganska snabbt.


De som kände mig, på riktigt, förstod genast att något inte stod helt rätt till och kontaktade mig så klart.
Genom bra hjälp och ett bra gott ”polisarbete” så klarades flera saker ut, och vissa personer känner sig nog rätt så dumma efter det som hände just nu.
En del kommer förmodligen också, eller har redan, polisanmälts, och kommer nog inte att göra sig lustig på någons bekostnad mer i sitt liv, något man i alla fall kan hoppas på.


Den person som hade skrivit ut texterna med mitt namn med mera på internet var dock lite vilseledd och hjälpte faktiskt i stället sedan till att ”spåra de inblandade” med detaljer om (riktiga) ip-nummer, tider och datum samt adresser, vilket gjorde att skribenten faktiskt skall ha en eloge för att denne insåg sitt misstag och hjälpte till att lösa situationen i stället.


Hade faktiskt heller inte vart kul att anmäla en person som gjorde det som denne trodde var rätt, även om det blev väldigt fel!


Nu mådde man själv inte så bra utav det som inträffade och det är nästan sorgligt att andra över huvud taget agerar på detta sätt, fast som jag sa innan, och flera med mig:
DET BERODDE NOG MEST PÅ AVUNDSJUKA och ingenting annat!
(Det är så man får tänka i alla fall)


Fast som en (vis) man sa en gång:

SISTA IDIOTEN ÄR INTE FÖDD ÄN, FLER LÄR KOMMA!

Något som stämmer ganska bra.

Fast vi kanske får låta dessa ”födda förlorare” hållas ändå, detta då vi innerst inne faktiskt vet att de är ganska ynkliga och små i världen de lever.


TÄNK PÅ:
Att smutskasta och "tycka" är två helt olika saker, vissa tycker det man får tycka och andra smutskastar det man vill att andra inte skall tycka, DET ÄR SKILLNADEN! Jobba på alla ni som gör något bra och som i stället lägger energi på att själva utvecklas eller försöker utveckla andra, detta mer än att försöka skapa oreda och "smutskastning"!


Kommentarer
Postat av: Stefan Andersson

Helt klart en klar poäng i det du skriver, men tycker man skall sluta lyssna eller bry sig om de där misslyckade personerna som sprider falska saker runt sig. Bra text igen Svensson!

2010-01-27 @ 19:46:48
Postat av: Anette

Som Stefan ovan här säger, du behöver inte bry dig om det struntprat som du hör. Du vet vad du har gjort, och du har lyft exempelvis ungdomsinnebandyn mer än någon annan jag kan komma på här i Västergötland. Tack för lärorika utbildningar och mycket bra ungdomsträningar.

2010-01-27 @ 22:07:00
Postat av: Dennis

Det behövs inte mycket för att roa en idiot.

Du och många andra vet vad du kan.Kämpa på micke.

2010-01-27 @ 23:26:35
Postat av: Czitgrom András

Vadå Micke.

Avundsjuka?

- Det har då i varje fall jag aldrig mött på personligen.

Kör vidare på ditt spår Micke.

Gör vad du tror är rätt.

- Till glädje för dig och dina adepter.

Hälsningar från Västmanland.

Postat av: #77

skit i miffosarna som kastar skit, va fan vet de om innebandy. Du är bästa tränaren jag haft. Lycka till under 2010 med nya uppdrag!

2010-01-28 @ 21:28:43
Postat av: Jonas

Borås där du jobbar är ett utav de värsta platser med sitt snack. Alla koncentrerar sig mer där på att berätta hur dåliga andra är än att själv försöka prestera något. Så är det här och har alltid vart!

2010-01-31 @ 12:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0