Välkomna tillbaka till SSL, Västergötlands Stolthet !


Välkommen tillbaka till SSL, Västergötlands stolthet!


För några år sedan myntade jag uttrycket Västergötlands stothet för Hide-a-lite Mulljö AIS, och detta står dem verkligen fortfarande för, i alla fall inom innebandysammanhang, och i mitt tycke.
Förening har saker som INGEN ANNAN förening hittills kan utmana dem med i vårt distrikt, och det är helt rätt och rättvist att föreningen får ta klivet upp i högsta ligan på herrsidan igen.

Föreningen själva profilerar sig som STOLTHET, GEMENSKAP och FRAMÅTANDA, och detta är väl verkligen ord som passar in på denna förening.

Föreningen verkar nämligen ha en stor GEMENSKAP där alla stöttar varandra, tar hand om varandra på ett utmärkt sätt samt också visar intresse för varandra i föreningen, på alla nivåer.
Gör man detta får man också det stora publikintresset föreningen har samt att man framförallt också hittar föreningens ungdomar i hallen under seniorlagets matcher, vilket är ett stort bevis på bra gemenskap.

Att Mussjö har en FRAMÅTANDA går ju heller inte att ta miste på, i alla fall inte i vad gäller att försöka få fram unga lovande innebandyspelare, våga lyfta upp dem i tidigt stadie och där hålla sin framåtanda uppe i vad i alla fall gäller ungdomsutveckling. Denna utveckling är fantastisk i föreningen.
Och hur många andra ungdomslag i denna förening är inte med i toppen och slåss i sina respektive serier, ja det tror jag inte ens jag behöver kolla på, förmodligen är det mellan 90-100 procent som gäller där.

I föreningens framåtanda gäller även hur man ligger i förhållande till matcharrangemang, hemsidan, MAISTV med mera, i jämförelse med andra, och i Västergötland är de definitivt helt ohotade, det är världsklass på dessa punkter.

STOLTHET är sedan något som blir en summering på alla saker som verkligen fungerar och som föreningen jobbar med, och då är väl just STOLTHET något som beskriver allt väldigt väl.
Mullsjö skall just vara STOLTA över sin förening och känna stor STOLTHET för vad de har.

Det är väl just detta som alla vi andra ”småttingar” i Västergötland därför skall vara stolta över också, att vi faktiskt har Mullsjö i Västergötland, för vad hade Västergötainnebandyn vart utan Mullsjö?
Kanske bästa att jag inte svarar för utförligt på detta förresten för då vet jag att det finns personer där ute som tar åt sig i negativ mening.
Men en sak tycker jag ändå vi skall känna, alla innebandyföreningar i Västergötland, och det är att Hide-a-lite Mullsjö AIS är och förblir VÄSTERGÖTLANDS STOLTHET, och vi skall kunna glädjas med detta!I Nyhemshallen spelades det upp rent fantastiska bilder och scener när Hide-a-lite Mullsjö AIS åter tog sig tillbaka till SSL, och stämningen i hallen kändes just som texten ovanför BLUE FARMERS lyder:

EN FÖR ALLA, ALLA FÖR MAIS!


Blue Farmers förresten, vilka kungar de är och vilken stöttning seniorlaget får utav denna grupp, måste vara underbart att veta att laget hela tiden har dem i ryggen, nästan som en extra spelare på banan.
Dessa killar och tjejer är också en stor bidragande orsak till att föreningen spelar i SSL kommande säsong, för de har nog lyft laget mer än många tror.
På västkusten så har exempelvis Warberg IC sina trogna fans, och man skulle ju faktiskt kunna säga att Mullsjö är Warbergs motsvarighet på ”bygden”.


Med spelare i truppen som bland annat den fantastiska backen KIM HADELUND, vilken i alla fall jag anser skulle kunna spela i vilken SSL klubb som helst idag, och definitivt vara en utav de 4 backarna där, så har laget en mycket bra defensivt offensivt stark spelare som man behöver kommande säsong i SSL.
Och även om förmodligen kontrakten och förfrågningarna på denna spelare är många, så tror jag inte att Kim Hadelund lämnar sitt hjärtas Mullsjö, inte än i alla fall.


JESPER SANKELL är en annan spelare som många i Västergötland både har hånat, ”sparkat på”, haft mycket åsikter om och framförallt ”talat ner”.
Visst har killen inte haft det lätt alltid, men nu om något så har han bevisat för de som sysslat med allt annat än stöttning att han har de kvalitéer som krävs, och att han kan hantera detta på hög nivå.
Tji , fick rent ut sagt ni som inte trodde på honom, och jag hoppas att ni som talde eller talat ner denna spelare nu kan ”gå och dra något gammalt över er”.
Han har bevisat motsatsen för "tyckarna" och kommer att vara en spelare i den gula landslagströjan i framtiden, det är i alla fall jag säker på.


BLÅ HJÄLTARNA är Hide-a- Lite Mullsjö AIS och jag hoppas att de får hela Västergötlands stöttning i SSL kommande säsong, för laget är vårt landskaps stolthet och det kan inget ta ifrån dem!


Kommentarer
Postat av: Joachim

Kan bara instämma i allt!

2010-04-08 @ 19:37:21
Postat av: Jonas S

Klart att Västergötland skall stå bakom Mais, det hoppas jag verkligen.

2010-04-08 @ 20:35:00
Postat av: #77

Mais västergötlands stolthet 4-ever !!!!!!!!!!

2010-04-08 @ 23:46:26
Postat av: Anette

Kan hålla med om att Mullsjös ungdomsverksamhet under åren varit mycket lyckad. Föreningen verkar också få ut mycket av sina spelare men också knyta till sig eller få fram bra ledare, vilket är viktigt. Västergötland är stolta över Mullsjö och vi glädjer oss med ert steg in i eliten igen.

2010-04-09 @ 19:10:10
Postat av: Jonas T ("Mannen med kameran")

Tackar för din fantastiska insats som ungdomsdomare under våra träningsmatcher i Ängabohallen i Alingsås under lördagen. Har aldrig tidigare sett en så engagerad och bra ungdomsdomare, en förebild av absolut bästa klass. Våra grabbar var otroligt nöjda och våra ledare kan bara lovorda dig!

2010-04-10 @ 17:17:08
Postat av: Till Jonas:

Tack så mycket för de mycket värmande orden Jonas. Anser att det är på detta sätt man skall jobba som domare för unga killar. Idag är det mycket utbildade så kallade föreningsdomare i landet, fast det man missat är att lära dessa HUR man skall agera mot de som är på banan, detta beroende på åldersklass. Barn utvecklas olika i olika åldrar och detta bör tas i beaktning även när man utbildar domare idag! Tack åter igen för trevliga ord, det var bara roligt att få hjälpa till! / Micael Svensson

2010-04-10 @ 18:09:34
Postat av: Anders

Sankan i topp i poängligan i distriktslags sm nu, snacka om viva la mais.

2010-04-10 @ 21:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0