ENGHAV & BÅSTAD = VILKEN UNDERBAR SOMMAR

ENGHAV & BÅSTAD = VILKEN UNDERBAR SOMMAR


Nu märks det verkligen på allvar att innebandyn är igång igen, och vilken sommar man har haft med de två "stora och tunga" sommarturneringarna, Enghav Cup i Kungshamn och Båstad Outdoor Open i Båstad.


ENGHAV CUP, en turnering där Boo Karlsson ligger bakom det mesta, och ser till att allt flyter på ett bra sätt.

Boo är alltid glad och trevlig och en perfekt person för att hålla i de "heta" trådarna i en sådan här sommartillställning i underbara orten Kungshamn/Smögen.
Det är alltid lika fantastiskt att besöka den lilla orten Kungshamn, ta båten över till Smögen (bryggan), och bara njuta av att man är på plats och kan kombinera innebandy med att samtidigt ha väldigt trevligt.

Att Boo Karlsson år efter år jobbar ihop ett bra koncept med Enghav Cup är kul, och jag hoppas man kan få äran att fortsätta spela här, för visst så går väl innebandy, sol, värme, varm hall och räkor ihop på ett bra sätt, eller?

En STOR ELOGE till Boo Karlsson för sitt sätt att alltid bemöta de lag som kommer till Enghav Cup.
Har du inte vart där anmäl er till Enghav Cup 2010!


BÅSTAD OUTDOOR OPEN, ja vad säger man, obeskrivligt kanske!

Vilken fantastisk turnering som spelas UTOMHUS på Centercourten och Bana 1 i Båstad.

När vädret också är som det var i år, i alla fall under merparten av helgen, så är det rent ut sagt FANTASTISKT!

Värmen trycker som aldrig förr, mycket folk på läktarna, nära till badet, grillning på kvällen och några "kalla" i baren.

Båstad Outdoor Open har det mesta man vill ha, om man verkligen vill fira den svenska sommaren, detta med sin innebandy samtidigt som man mår gott i värmen.I år har jag inte bara mitt uppdrag i det Tyska Herrlandslaget utan kommer också att vara inhyrd tränare och coach i en del föreningar i Sverige och Europa. I en del blir det mycket gästträningar medan det i anda bygger mest på ledarutveckling och utbildning.

Distriktslag blir det inget av denna säsong i Västergötland, men det är en helt annan historia, vilken jag kommer att berätta här inom kort på bloggen om.
Den storyn skall bli intressant att både skriva och läsa om tror jag!


IBK Alingsås är en förening som jag åtagit mig att jobba mycket i denna säsong, och här är det Herrlaget som får mitt understöd 2-3 ggr/veckan, i snitt.

Det har känts kanonbra hittills och spelarna och föreningen har också jobbat och godkänt mitt koncept på ett bra sätt, vilket också gett resultat.


Tittar vi på de två stora och härliga sommarturneringarna som IBK Alingsås har deltagit i så känns det skönt at säga att laget verkligen "visat upp sig" på allra bästa sätt i båda.

En andra plats i ENGHAV CUP, efter finalförlust i SD mot Odelberg/Gustavsberg (Div1), detta med 1-2, och sedan förlust i semifinalen i BÅSTAD OUTDOOR OPEN, detta mot FC Helsingborg med 1-3.

Mer om detta kan ni som vill läsa om på IBK Alingsås egen hemsida , http://www.ibkalingsas.com.

Kul att det går bra och att man faktiskt i dessa turneringar visade att man inte bara var på plats och njöt av solen och atmosfären, utan att man också kunde visa upp ett gott innebandyresultat.


Nu går de flesta lagen in i sina hallar igen, och snart börjar väl kanske även ventilationssystemet fungera där inne, detta så att man åtminstone slipper ha varmare i hallen än vad det är utanför.


Floorball, Unihockey, Salibandy och innebandy är åter igång på allvar och nu rullar innebandybollen som aldrig förr!


Kommentarer
Postat av: #77

Aldrigt vart där, men låter ju lysande!

2009-08-12 @ 00:43:00
Postat av: Andreas

Enghav är grymt och förmodligen även så Båstad. Håller med, härliga sommarturneringar!

2009-08-12 @ 10:09:25
Postat av: Anette

"nu går vi in igen i hallarna" , lycka till med säsongen 2009/10!

2009-08-12 @ 16:17:31
Postat av: Magnus

Sommar sommar sommar, vilken härlig tid det är. Tack för en bra blogg.

2009-08-13 @ 22:23:10
Postat av: Adam

Synd att ni inte fortsätter med distriktslaget!

2009-08-14 @ 19:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0