Innebandygymnasiet, rena Melodifestivalen

Innebandygymnasiet, rena Melodifestivalen


Nu snackas det, tittas, läses och lyssnas på melodifestivalen överallt, ja nästan i alla fall. Chansen att bli upptäck, att få en comeback eller att lyckas efter att ha vart med i melodifestivalen är större än den att misslyckas.

Lite speglar väl också detta innebandygymnasiet i Borås , där jag nu mera har en del av mitt jobb.
Här finns ju faktiskt chans för eleverna att:

· Utveckla sitt stora intresse

· Få en bättre utbildning inom sitt intresse

· "Bli upptäckt" lite extra

· Slå igenom på allvar


Visst så är det så att när vi ser beskrivningarna ovan så är olikheten mellan melodifestivalen och innebandygymnasiet inte speciellt stor, eller hur?

Får väl göra så att jag då tar tillfället i akt och presentera den första årskursen på innebandygymnasiet och samtidigt då startfältet i Globen, inför finalen i Melodifestivalen.
Allt kanske mer lika än man någonsin kunde tänka sig.


Sophie Widing: LINDA BENGTZING -
Hur svårt kan det va

Tjejen med en skarp vilja att vilja prestera något, blir oftast lite arg då det inte riktigt klaffar. Har den där vinnarskallen som krävs och levererar alltid. Vill få ut så mycket som möjligt av sina "framträdanden". En tuff tjej som egentligen är en trygg och snäll Västgötabrud.


Robin Andersson: RONGEDAL -
Just a minute

En lite "outsider", som man inte riktigt vet vart man har i tävlingssammanhanget. Lite ojämna i sitt sätt att leverera ibland men när de väl gör detta så blir det oftast riktigt bra. Har vart med ett tag men ännu inte fått sitt stora genombrott, fast det kanske kommer så smånigom. Allt hänger ju på hur stora de själva vill bli.


Jonas Larsson: CHRISTER SJÖGREN -
I love Europe

Trygg och sansad person som vet vad han kan. Han använder sin kunskap på ett bra sätt och nyttjar detta så att han kan genomföra det han kan på bästa sätt. Vet vad han kan och visar det gärna i sitt sätt att agera. Har en stor potential, vilket han haft med sig länge.


Tobias Gabrielsson: B.W.O -
Lay your love on me

Ett fartfyllt gäng som verkligen alltid vill prestera något. Ibland låser de sig dock och då tänder det till på allvar. Ibland släpper det bara och då är det hur bra som helst, och då är prestationen grymt hög. Lite ojämna ibland bara, skulle behöva få en jämn balans i sitt sätt att vara och agera.


Jim Mosslund: FRIDA feat. HEADLINE -
Upp och Hoppa

Lite "soft" och "flum" och lite kul där det ändå är viktigt att skapa något bra. Tron på sig själva fanns inte riktigt där men börjar växa mer och mer. Kommer kanske att bli en hit men det hänger ju bara på hur mycket de vill själva. Eller är de nöjda där de befinner sig? Mycket mer finns att utveckla och stor potential att bli en sommarhit finns.


Jessica Kärrman: SIBEL -
That is where I´ll go

En tjej som när hon genomför de thon skall gör det på ett mycket bra sätt. När hon inte står på "scenen" så blir det lätt "fnitter" och "flams", fast oftast på ett ganska roligt sätt med ett leende på läpparna. En liten "outsider" som med rätt vilja kan lyckas bra i framtiden. Behöver dock efter tävlingen åter jobba för att fortsätta sin utveckling.


Liza Skoglund: SANNA NIELSEN -
Empty Room

En vinnare som har det där som behövs i dessa sammanhang. Finns nästan alltid med och har en bra närvaro på scenen. Vet innerst inne vad hon kan och försöker leverera detta på ett bra sätt. Ibland låser det sig dock och då visar sig missnöjet en del, även om det försvinner rätt fort. Har attityden som behövs på denna nivå.


Erik Johansson: NORDMAN -
I lågornas sken

En "cooling" som smecker goa kommentarer ibland och som vill vara på den nivå han vet att han kan. Innerst inne dock en snäll och härlig människa. Funderar mycket om det mesta och tycker verkligen om det han håller på med. Frågan är bara hur mycket mer han vill utvecklas än det han redan har? Det kan han själv bara svara på!


Niklas Skoglund: CHARLOTTE PIRELLI -
Hero

En som har vart med ett tag och som vet vad det innebär att stå i rampljuset. Kanske en favorit som kan nå hela vägen, men då behövs rätt skicklighet och lite tur också. Det lilla extra finns redan och kan faktiskt bara bli bättre. Bara att köra så det ryker, det kommer bli en bra placering till slut ändå.


Mikaela Svensson: AMY DIMOND -
Thank you

En "nykomling" som har haft det där extra i sig ett tag, men ännu inte riktigt fått möjligheten att visa det ännu mer. Nu är det snart dags att ta det stora klivet och visa alla att det finns mycket mer att ge, vilket det faktiskt finns. Har det som krävs för att fortsätta sin utveckling på ett mycket bra sätt.


Frågan man ställer sig nu bara är, VEM VINNER?


Kommentarer
Postat av: David K

BBBBWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOO!!!!!!!!! Se min lista på min blogg där ser du slutresultatet, kom ihåg vart ni såg det först. :)

2008-03-15 @ 01:39:29
URL: http://www.innebandydavid.blogg.se
Postat av: Mr Pirelli

Blev inte BWO som den där David trodde, blev den bästa låten, Hero.
Kul skrivit om eleverna, det måste ha vart uppskattat!

2008-03-16 @ 21:23:59
Postat av: Skoglund rules

Etta och Tvåa på Skoglunds, Skoglund rules!

2008-03-19 @ 12:08:25
Postat av: Anders F

Detta var roligt at läsa! Bra skrivit och härliga jämförelser. måste ha skrattat en del när du skrev detta?

2008-04-09 @ 17:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0