SM 2008: Semifinal mot Skåne väntar


  

Då var det snart dags för Västergötlands P17 lag att bege sig, åter, till Timrå Sporthall. Semifinalmatchen startar klockan 10.30 och just nu är det frukost och laddning som hägrar på herrgården där laget bor.


I semifinalen väntar en MYCKET TUFF motståndare i form av spelstarka Skåne, ett lag som imponerat på många under distriktslags SM så här långt. Västergötland kommer verkligen att få bekänna rejält med "färg" i denna match.

Efter kvartsfinalsegern, med 12-8, över Västmanland igår så konstaterade Västergötland att laget skulle komma att åter få spela i sitt, otvättade (!!), svarta ställ för sjätte matchen i rad. Kanske till och med detta är ett vapen i sig, hahahahaha


Väckningen under söndagsmorgonen skedde 08.15 och det var lite blandade pigga, sega, trötta och onda halvskadade spelare som stapplade ner till frukosten. Många spelare börjar känna av att det nu har flera matcher under loppet av några dagar i benen. En del har också redan bestämt att de vill ha massage innan de beger sig av mot hallen, Mikael Holm lär få fullt upp att göra.


Utanför fönstret så har det börjat snöa här uppe i Västernorrland och tittar man ut för att studera atmosfären lite extra så kan det nog bli rejält med snö som kommer att landa idag. Resan hem kommer alltså att bli på snöiga vägar. Undra vilket väder vi förresten kommer att mötas av när vi anländer till Västergötland?

Hur som helst så lär det bli en rolig bussresa, antingen med en Brons, Silver eller Guldmedalj runt halsen. Vilken valör det än blir så skall Västergötlands killar vara stolta med vad de presterat under årets SM.


Matchresultaten i SM för P17 (hittills):


Västergötland - Dalarna  6-6


Planens bästa spelare: Jimmie Pettersson, Hide-a-lite Mullsjö AIS


Västergötland - Södermanland  8-2


Planens bästa spelare: Marcus Nilsson, IBK Lidköping


Västergötland - Stockholm  6-6


Planens bästa spelare: Niklas Järläng, Hide-a-lite Mullsjö AIS


Västergötland - Jämtland/Härjedalen  8-2


Planens bästa spelare: Johannes Hjertén, Tranemo IBK


KVARTSFINAL

Västergötland - Västmanland  12-8


Planens bästa spelare: Sandro Johansson, IBK Alingsås

SEMIFINAL

Västergötland - Skåne  ,  Startar klockan 10.30 i Timrå SporthallStartformation mot Skåne IBF:


Formation A)               Formation B)

Adam Grufvisare            Samuel Rosén

Jimmie Pettersson          David Fredriksson

Erik Olofsson                  Efraim Björnell

Tobias Utterberg            Marcus Nilsson

Rikard Hessmer             Sandro Johansson


Målvakt: Niklas JärlängTankar inför SEMIFINALEN:

  

-          Det skall bli riktigt kul, har sett fram emot detta länge. Känslan att vara kapten i detta gäng känns mycket bra, och det är alltid kul att vara kapten i ett lag som fungera bra. Tror att vi kommer att vinna semifinalen och ta oss till Final. Vår lagsammanhållning är på topp och spelet fungerar utmärkt, detta tar oss till final, berättar en stolt kapten i Västergötland Adam Grufvisare, Vara IBK-          Fruktansvärt kul skall detta bli. Tror att det blir en tuff match, men det känns som det kan gå riktigt bra, känslorna från gårdagens match sitter i och vi kan mycket väl spela final senare idag, säger backen Rikard Högberg från IBK Vänersborg-          Är lite nervöst, men jag är otroligt taggad. Det kommer att bli en bra match från vår del men Skåne lär bli tuffa, säger en skrattande Samuel Rosén, BIF fagerhult-          Vi har allt att vinna och kommer bara gå in och köra vårt race, vi kan gå rätt långt på detta, kanske till final senare idag. Skåne har nog fått lite respekt för oss då vi spelat bra mot lag som Västmanland och Stockholm, säger en heltaggad Erik Olofsson, BIF fagerhult.-          Bara att gå in och köra.Blir nog inte lika mycket mål som igår, men visst kommer vi vinna, säger en positiv målvakt Niklas Järläng, Hide-a-lite Mullsjö AIS.-          Känns lugnt, tycker inte Skåne såg så bra ut och vi behöver inte vara oroliga, det är bara att köra på. Vi kan ta oss till final och vinna, det tror jag stenhårt på, berättar en fokuserad Tobias Utterberg, Hide-a-lite Mullsjö AIS


-          Känns bra eftersom alla verkar vara så otroligt taggade. Tror det blir en tuff och mycket jämn kamp. Västergötland kommer dock att vinna och vi skall spela final senare idag, säger Kevin Keijsner, IBK Alingsås


Kommentarer
Postat av: David

Micke här i gbg är det solsken och fint väder. Håller tummarna för er och även för gbg o panternkillarna.

2008-04-13 @ 10:14:11
Postat av: Forslund

Kul med alla intervjuer av spelarna så de fått tycka till om saker.

2008-04-17 @ 11:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0